Restaurant Week oraz mEATing - warsztaty kulinarne mają ogromną przyjemność zaprosić Was na wyjątkowe wydarzenie kulinarne organizowane podczas jesiennej edycji Lublin Restaurant Week.
Na warsztacie dowiecie się jak przygotować kaczkę i drób aby była zawsze soczysta, krucha i zarazem delikatna. Nauczycie się nowych technik kulinarnych. Poznacie jak dobierać dodatki do tego typu mięsa. Zaskoczymy Was nietuzinkowymi połączeniami smakowymi. A wszystko to w temacie przewodnim = jesieni w kuchni. Odkryjemy bogactwo tego, co mamy dostępnego na jesień... i nie tylko.
Menu:
1. Ziołowa kaczka confit z blinami gryczanymi, sosem gruszkowym
2. Kremowe, korzenne risotto z ziemniaków, selera i pietruszki z tymiankowym kurczakiem sous-vide, chipsem lnianym.
3. Cydrowe jabłka z karmelem solonym i bekonem
Data warsztatu: sobota, 29 października
Godzina 12:00
Cena za osobę 149 zł
Zapisy trwają tylko do 28.10 do godziny 18:00
Osoby posiadające voucher mEATing prosimy o kontakt pod adresem: kontakt@m-EAT-ing.pl