W trakcie tych warsztatów dietetyk przekaże Ci informacje o fundamentach racjonalnego odżywiania się. Będziemy obalać mity związane z dietami cud. Przygotujesz potrawy opracowane przez dietetyka, które dostarczą Twojemu organizmowi wiele wartości odżywczych i pomogą Ci zadbać o zdrowie oraz wygląd. Na początek coś energetycznego na śniadanie – owsiane scramble z owocami. W kuchni fit doskonale odnajdują się także zupy - nauczysz się przygotowywać rozgrzewającą zupę imbirowo-marchwiową. Przygotujesz przekąskę z wędzonej makreli i pasty z awokado z bazylią na żytnim chlebie. Dowiesz się dlaczego warto sięgać po chudy drób oraz rozmaite kasze i przyrządzisz gotowane roladki z indyka z suszoną śliwką podane na „kaszotto” - czyli risotto z kaszy pęczak. Dodatkowo w trakcie warsztatów będziesz mogła / mógł dokonać analizy składu ciała i skorzystać z konsultacji dietetycznych.
Warsztat prowadzi:
|
|
Dawid Furmanek - pomysłodawca i właściciel mEATing - warsztaty kulinarne, łowca smaków podróżniczych. Z wykształcenia pedagog i absolwent studiów podyplomowych z psychologii komunikacji społecznej, trener, coach. Członek komisji Programu Miejsca Inspiracji w Lublinie. Je, gotuje, pisze, analizuje - od kilku lat blogger kulinarny. |
Dawid Furmanek - pomysłodawca i właściciel mEATing - warsztaty kulinarne, łowca smaków podróżniczych. Z wykształcenia pedagog i absolwent studiów podyplomowych z psychologii komunikacji społecznej, trener, coach. Członek komisji Programu Miejsca Inspiracji w Lublinie. Je, gotuje, pisze, analizuje - od kilku lat blogger kulinarny. |
Warsztat poprowadzi: Dawid Furmanek - pomysłodawca i właściciel mEATing - warsztaty kulinarne, łowca smaków podróżniczych. Z wykształcenia pedagog i absolwent studiów podyplomowych z psychologii komunikacji społecznej, trener, coach. Członek komisji Programu Miejsca Inspiracji w Lublinie, które za zadanie ma wyłonienie inspirujących miejsc w Lublinie (hoteli, restauracji, kawiarni). Prowadzi warsztaty i pokazy kulinarne, których odbiorcami są firmy, osoby indywidualne, a nawet dzieci w wieku przedszkolnym. Dodatkowo od kilku lat prowadzi bloga kulinarnego Right Behind The Kitchen. Doświadczenie kulinarne zdobywał także w kilku lubelskich restauracjach. W jego warsztatach uczestniczą zarówno amatorzy jak i kucharze z profesjonalnych restauracji. |
Warsztat poprowadzi: Dawid Furmanek - pomysłodawca i właściciel mEATing - warsztaty kulinarne, łowca smaków podróżniczych. Doświadczenie kulinarne zdobywał także w kilku lubelskich restauracjach, ale stawia na nieustanne samodoskonalenie się. W jego warsztatach uczestniczą zarówno amatorzy jak i kucharze z profesjonalnych restauracji. Dwukrotnie członek komisji Programu Miejsca Inspiracji w Lublinie (Urząd Miasta Lublin), które za zadanie ma wyłonienie inspirujących miejsc w Lublinie (hoteli, restauracji, kawiarni). Także dwukrotnie przewodniczący jury w konkursie Gotuj z Kurierem Lubelskim. Je, gotuje, pisze, analizuje, recenzuje - od prawie 5 lat prowadzi autorskiego bloga kulinarnego RightBehindTheKitchen.blogspot.com, który znalazł się w rankingu 10 najlepszych blogów kulinarnych Gazety Wyborczej. Z wykształcenia pedagog i absolwent studiów podyplomowych z psychologii komunikacji społecznej, trener, coach biznesu. Doradza restauracjom, tworzy koncepcje oraz opracowuje graficzne projekty menu restauracji. |
Warsztat poprowadzi: Patrizio Bolognesi - kucharz, Rzymianin z krwi i kości. Pasję gotowania zaszczepiła u niego babcia. Swoje 20-letnie doświadczenie zdobywał w restauracjach we Włoszech, Wielkiej Brytanii i Francji, co pozwoliło mu otworzyć własną restaurację Aventino w centrum Starego Miasta w Lublinie. W swojej pracy preferuje tradycyjne dania kuchni włoskiej przygotowane na bazie oryginalnych, wysokiej jakości produktów. Specjalizuje się w rybach i skorupiakach. |
Warsztat poprowadzi: Dawid Furmanek - pomysłodawca i właściciel mEATing - warsztaty kulinarne, łowca smaków podróżniczych. Doświadczenie kulinarne zdobywał także w kilku lubelskich restauracjach, ale stawia na nieustanne samodoskonalenie się. W jego warsztatach uczestniczą zarówno amatorzy jak i kucharze z profesjonalnych restauracji. Dwukrotnie członek komisji Programu Miejsca Inspiracji w Lublinie (Urząd Miasta Lublin), które za zadanie ma wyłonienie inspirujących miejsc w Lublinie (hoteli, restauracji, kawiarni). Także dwukrotnie przewodniczący jury w konkursie Gotuj z Kurierem Lubelskim. Ambasador pierwszego edycji Lublin Restaurant Week.Je, gotuje, pisze, analizuje, recenzuje - od prawie 5 lat prowadzi autorskiego bloga kulinarnego RightBehindTheKitchen.blogspot.com, który znalazł się w rankingu 10 najlepszych blogów kulinarnych Gazety Wyborczej. Z wykształcenia pedagog i absolwent studiów podyplomowych z psychologii komunikacji społecznej, trener, coach biznesu. Doradza restauracjom, tworzy koncepcje oraz opracowuje graficzne projekty menu restauracji. |
|
W trakcie warsztatu przygotujesz:
Warsztat poprowadzi: Dawid Furmanek - pomysłodawca i właściciel mEATing - warsztaty kulinarne, łowca smaków podróżniczych. Doświadczenie kulinarne zdobywał także w kilku lubelskich restauracjach, ale stawia na nieustanne samodoskonalenie się. W jego warsztatach uczestniczą zarówno amatorzy jak i kucharze z profesjonalnych restauracji. Dwukrotnie członek komisji Programu Miejsca Inspiracji w Lublinie (Urząd Miasta Lublin), które za zadanie ma wyłonienie inspirujących miejsc w Lublinie (hoteli, restauracji, kawiarni). Także dwukrotnie przewodniczący jury w konkursie Gotuj z Kurierem Lubelskim. Ambasador pierwszego edycji Lublin Restaurant Week. Je, gotuje, pisze, analizuje, recenzuje - od prawie 5 lat prowadzi autorskiego bloga kulinarnego RightBehindTheKitchen.blogspot.com, który znalazł się w rankingu 10 najlepszych blogów kulinarnych Gazety Wyborczej. Z wykształcenia pedagog i absolwent studiów podyplomowych z psychologii komunikacji społecznej, trener, coach biznesu. Doradza restauracjom, tworzy koncepcje oraz opracowuje graficzne projekty menu restauracji. |
Warsztat poprowadzi:
Dawid Furmanek - pomysłodawca i właściciel mEATing - warsztaty kulinarne, łowca smaków podróżniczych. Doświadczenie kulinarne zdobywał także w kilku lubelskich restauracjach, ale stawia na nieustanne samodoskonalenie się. W jego warsztatach uczestniczą zarówno amatorzy jak i kucharze z profesjonalnych restauracji. Dwukrotnie członek komisji Programu Miejsca Inspiracji w Lublinie (Urząd Miasta Lublin), które za zadanie ma wyłonienie inspirujących miejsc w Lublinie (hoteli, restauracji, kawiarni). Także dwukrotnie przewodniczący jury w konkursie Gotuj z Kurierem Lubelskim. Ambasador pierwszego edycji Lublin Restaurant Week. Je, gotuje, pisze, analizuje, recenzuje - od prawie 5 lat prowadzi autorskiego bloga kulinarnego RightBehindTheKitchen.blogspot.com, który znalazł się w rankingu 10 najlepszych blogów kulinarnych Gazety Wyborczej. Z wykształcenia pedagog i absolwent studiów podyplomowych z psychologii komunikacji społecznej, trener, coach biznesu. Doradza restauracjom, tworzy koncepcje oraz opracowuje graficzne projekty menu restauracji.
|
Zobacz zdjęcia z poprzednich warsztatów kulinarnych mEATing:
Dlaczego warto wziąć udział w tym warsztacie kulinarnym?
Cena
Zgłoszenia do 17 kwietnia - 179 zł / osobę
Zgloszenia od 17 kwietnia - 200 zł / osobę
Pozostała liczba miejsc dostępnych na warsztacie: 2
|
Warsztat poprowadzi:
Dawid Furmanek - pomysłodawca i właściciel mEATing - warsztaty kulinarne, łowca smaków podróżniczych. Doświadczenie kulinarne zdobywał także w kilku lubelskich restauracjach, ale stawia na nieustanne samodoskonalenie się. W jego warsztatach uczestniczą zarówno amatorzy jak i kucharze z profesjonalnych restauracji. Dwukrotnie członek komisji Programu Miejsca Inspiracji w Lublinie (Urząd Miasta Lublin), które za zadanie ma wyłonienie inspirujących miejsc w Lublinie (hoteli, restauracji, kawiarni). Także dwukrotnie przewodniczący jury w konkursie Gotuj z Kurierem Lubelskim. Ambasador pierwszego edycji Lublin Restaurant Week.Je, gotuje, pisze, analizuje, recenzuje - od prawie 5 lat prowadzi autorskiego bloga kulinarnego RightBehindTheKitchen.blogspot.com, który znalazł się w rankingu 10 najlepszych blogów kulinarnych Gazety Wyborczej. Z wykształcenia pedagog i absolwent studiów podyplomowych z psychologii komunikacji społecznej, trener, coach biznesu. Doradza restauracjom, tworzy koncepcje oraz opracowuje graficzne projekty menu restauracji.
|
Zobacz zdjęcia z poprzednich warsztatów kulinarnych mEATing:
|
|
Warsztat poprowadzi:
Dawid Furmanek - pomysłodawca i właściciel mEATing - warsztaty kulinarne, łowca smaków podróżniczych. Doświadczenie kulinarne zdobywał także w kilku lubelskich restauracjach, ale stawia na nieustanne samodoskonalenie się. W jego warsztatach uczestniczą zarówno amatorzy jak i kucharze z profesjonalnych restauracji. Dwukrotnie członek komisji Programu Miejsca Inspiracji w Lublinie (Urząd Miasta Lublin), które za zadanie ma wyłonienie inspirujących miejsc w Lublinie (hoteli, restauracji, kawiarni). Także dwukrotnie przewodniczący jury w konkursie Gotuj z Kurierem Lubelskim. Ambasador pierwszego edycji Lublin Restaurant Week.Je, gotuje, pisze, analizuje, recenzuje - od prawie 5 lat prowadzi autorskiego bloga kulinarnego RightBehindTheKitchen.blogspot.com, który znalazł się w rankingu 10 najlepszych blogów kulinarnych Gazety Wyborczej. Z wykształcenia pedagog i absolwent studiów podyplomowych z psychologii komunikacji społecznej, trener, coach biznesu. Doradza restauracjom, tworzy koncepcje oraz opracowuje graficzne projekty menu restauracji.
|
Zobacz zdjęcia z poprzednich warsztatów kulinarnych mEATing:
|
|
Warsztat poprowadzi:
Dawid Furmanek - pomysłodawca i właściciel mEATing - warsztaty kulinarne, łowca smaków podróżniczych. Doświadczenie kulinarne zdobywał także w kilku lubelskich restauracjach, ale stawia na nieustanne samodoskonalenie się. W jego warsztatach uczestniczą zarówno amatorzy jak i kucharze z profesjonalnych restauracji. Dwukrotnie członek komisji Programu Miejsca Inspiracji w Lublinie (Urząd Miasta Lublin), które za zadanie ma wyłonienie inspirujących miejsc w Lublinie (hoteli, restauracji, kawiarni). Także dwukrotnie przewodniczący jury w konkursie Gotuj z Kurierem Lubelskim. Ambasador pierwszego edycji Lublin Restaurant Week.Je, gotuje, pisze, analizuje, recenzuje - od prawie 5 lat prowadzi autorskiego bloga kulinarnego RightBehindTheKitchen.blogspot.com, który znalazł się w rankingu 10 najlepszych blogów kulinarnych Gazety Wyborczej. Z wykształcenia pedagog i absolwent studiów podyplomowych z psychologii komunikacji społecznej, trener, coach biznesu. Doradza restauracjom, tworzy koncepcje oraz opracowuje graficzne projekty menu restauracji.
|
Zobacz zdjęcia z poprzednich warsztatów kulinarnych mEATing:
|
|
Warsztat poprowadzi:
Dawid Furmanek - pomysłodawca i właściciel mEATing - warsztaty kulinarne, łowca smaków podróżniczych. Doświadczenie kulinarne zdobywał także w kilku lubelskich restauracjach, ale stawia na nieustanne samodoskonalenie się. W jego warsztatach uczestniczą zarówno amatorzy jak i kucharze z profesjonalnych restauracji. Dwukrotnie członek komisji Programu Miejsca Inspiracji w Lublinie (Urząd Miasta Lublin), które za zadanie ma wyłonienie inspirujących miejsc w Lublinie (hoteli, restauracji, kawiarni). Także dwukrotnie przewodniczący jury w konkursie Gotuj z Kurierem Lubelskim. Ambasador pierwszego edycji Lublin Restaurant Week.Je, gotuje, pisze, analizuje, recenzuje - od prawie 5 lat prowadzi autorskiego bloga kulinarnego RightBehindTheKitchen.blogspot.com, który znalazł się w rankingu 10 najlepszych blogów kulinarnych Gazety Wyborczej. Z wykształcenia pedagog i absolwent studiów podyplomowych z psychologii komunikacji społecznej, trener, coach biznesu. Doradza restauracjom, tworzy koncepcje oraz opracowuje graficzne projekty menu restauracji.
|
Zobacz zdjęcia z poprzednich warsztatów kulinarnych mEATing:
|
Agnieszka Cioś
Agnieszka Cioś jest dietetykiem klinicznym i psychodietetykiem. Prowadzi w Lublinie dwa gabinety dietetyczne, lubi eksperymentować z dietami, wprowadzać niecodzienne i nowoczesne schematy żywieniowe, a przy tym zaskakiwać. W swoim dwudziestokilkuletnim życiu doświadczyła już pracy jako trener personalny, manager klubu sportowego i szkoleniowiec, jednak dietetyka i jedzenie jest tym, co bez końca ją pochłania.
Jej pasją jest nie tylko leczenie za pomocą pożywienia. Uwielbia także gotować, w szczególności bez przepisu. Intuicja jest najlepszym kucharzem. Agnieszka będzie towarzyszyła nam na warsztacie, a więc będziecie mieć niebywałą okazję skorzystać z jej wiedzy i doświadczenia podczas trwania naszego spotkania. To niebywała okazja, aby zapytać o kwestie związane z żywieniem i rozwiać swoje wątpliwości dotyczące powszechnie panujących mitów dietetycznych. To, co jesz i jak jesz, wpływa nie tylko na Twój wygląd, ale także samopoczucie. Nie na darmo mówią o niej, że jest dietetycznym ewenementem i że żyje na diecie „bez”. Od lat żywi się stosując produkty bez glutenu, bez nabiału, bez jajek, bez produktów przetworzonych, bez chleba, mąki, cukru, słodyczy, soków i wielu innych. Nie ma rzeczy, których nie da się osiągnąć, wystarczy słuchać swojego ciała. Ma za sobą osobisty sukces w postaci 10 zrzuconych kilogramów. Nie wie, co to budzik. Wstaje o 5 rano, a dzień zaczyna od kawy i rozmowy z kotem, który także stosuje dietę „bez” : ) Co robi Agnieszka przy 20C mrozie? Zapewne uziemia się, skacząc bosymi stopami po głębokim śniegu. :) |
|
Warsztat poprowadzi:
Dawid Furmanek - pomysłodawca i właściciel mEATing - warsztaty kulinarne, łowca smaków podróżniczych. Doświadczenie kulinarne zdobywał także w kilku lubelskich restauracjach, ale stawia na nieustanne samodoskonalenie się. W jego warsztatach uczestniczą zarówno amatorzy jak i kucharze z profesjonalnych restauracji. Dwukrotnie członek komisji Programu Miejsca Inspiracji w Lublinie (Urząd Miasta Lublin), które za zadanie ma wyłonienie inspirujących miejsc w Lublinie (hoteli, restauracji, kawiarni). Także dwukrotnie przewodniczący jury w konkursie Gotuj z Kurierem Lubelskim. Ambasador pierwszego edycji Lublin Restaurant Week.Je, gotuje, pisze, analizuje, recenzuje - od prawie 5 lat prowadzi autorskiego bloga kulinarnego RightBehindTheKitchen.blogspot.com, który znalazł się w rankingu 10 najlepszych blogów kulinarnych Gazety Wyborczej. Z wykształcenia pedagog i absolwent studiów podyplomowych z psychologii komunikacji społecznej, trener, coach biznesu. Doradza restauracjom, tworzy koncepcje oraz opracowuje graficzne projekty menu restauracji.
|
Zobacz zdjęcia z poprzednich warsztatów kulinarnych mEATing:
Po jeszcze więcej zdjęć zapraszam na profil Instagramowy
|
|
Warsztat poprowadzą:
Dawid Furmanek - pomysłodawca i właściciel mEATing - warsztaty kulinarne, łowca smaków podróżniczych. Doświadczenie kulinarne zdobywał także w kilku lubelskich restauracjach, ale stawia na nieustanne samodoskonalenie się. W jego warsztatach uczestniczą zarówno amatorzy jak i kucharze z profesjonalnych restauracji. Dwukrotnie członek komisji Programu Miejsca Inspiracji w Lublinie (Urząd Miasta Lublin), które za zadanie ma wyłonienie inspirujących miejsc w Lublinie (hoteli, restauracji, kawiarni). Także dwukrotnie przewodniczący jury w konkursie Gotuj z Kurierem Lubelskim. Ambasador pierwszego edycji Lublin Restaurant Week.Je, gotuje, pisze, analizuje, recenzuje - od prawie 5 lat prowadzi autorskiego bloga kulinarnego RightBehindTheKitchen.blogspot.com, który znalazł się w rankingu 10 najlepszych blogów kulinarnych Gazety Wyborczej. Z wykształcenia pedagog i absolwent studiów podyplomowych z psychologii komunikacji społecznej, trener, coach biznesu. Doradza restauracjom, tworzy koncepcje oraz opracowuje graficzne projekty menu restauracji.
|
|
Agnieszka Cioś / complEAT
Agnieszka Cioś jest dietetykiem klinicznym i psychodietetykiem. Prowadzi w Lublinie dwa gabinety dietetyczne, lubi eksperymentować z dietami, wprowadzać niecodzienne i nowoczesne schematy żywieniowe, a przy tym zaskakiwać. W swoim dwudziestokilkuletnim życiu doświadczyła już pracy jako trener personalny, manager klubu sportowego i szkoleniowiec, jednak dietetyka i jedzenie jest tym, co bez końca ją pochłania.
Jej pasją jest nie tylko leczenie za pomocą pożywienia. Uwielbia także gotować, w szczególności bez przepisu. Intuicja jest najlepszym kucharzem. Agnieszka będzie towarzyszyła nam na warsztacie, a więc będziecie mieć niebywałą okazję skorzystać z jej wiedzy i doświadczenia podczas trwania naszego spotkania. To niebywała okazja, aby zapytać o kwestie związane z żywieniem i rozwiać swoje wątpliwości dotyczące powszechnie panujących mitów dietetycznych. To, co jesz i jak jesz, wpływa nie tylko na Twój wygląd, ale także samopoczucie. Nie na darmo mówią o niej, że jest dietetycznym ewenementem i że żyje na diecie „bez”. Od lat żywi się stosując produkty bez glutenu, bez nabiału, bez jajek, bez produktów przetworzonych, bez chleba, mąki, cukru, słodyczy, soków i wielu innych. Nie ma rzeczy, których nie da się osiągnąć, wystarczy słuchać swojego ciała. Ma za sobą osobisty sukces w postaci 10 zrzuconych kilogramów. Nie wie, co to budzik. Wstaje o 5 rano, a dzień zaczyna od kawy i rozmowy z kotem, który także stosuje dietę „bez” : ) Co robi Agnieszka przy 20C mrozie? Zapewne uziemia się, skacząc bosymi stopami po głębokim śniegu. :) |
|
Warsztat poprowadzi:
Dawid Furmanek - pomysłodawca i właściciel mEATing - warsztaty kulinarne, łowca smaków podróżniczych. Właściciel i szef kuchni w Bistro Pazłotko w Lublinie (Najlepszy Debiut Restaurant Week edycja jesienna 2019 r., najlepsza restauracja 2019 roku wg bloga Czy Smakuje). Dawid doświadczenie kulinarne zdobywał także w kilku lubelskich restauracjach, ale stawia na nieustanne samodoskonalenie się. W jego warsztatach uczestniczą zarówno amatorzy jak i kucharze z profesjonalnych restauracji. Dwukrotnie członek komisji Programu Miejsca Inspiracji w Lublinie (Urząd Miasta Lublin), które za zadanie ma wyłonienie inspirujących miejsc w Lublinie (hoteli, restauracji, kawiarni). Także dwukrotnie przewodniczący jury w konkursie Gotuj z Kurierem Lubelskim. Ambasador pierwszego edycji Lublin Restaurant Week. Je, gotuje, pisze, analizuje i czasami recenzuje - prowadzi autorskiego bloga kulinarnego RightBehindTheKitchen.blogspot.com, który znalazł się w rankingu 10 najlepszych blogów kulinarnych Gazety Wyborczej. Z wykształcenia pedagog i absolwent studiów podyplomowych z psychologii komunikacji społecznej, trener, coach biznesu. Doradza restauracjom, tworzy koncepcje oraz opracowuje graficzne projekty menu restauracji.
|
Zobacz zdjęcia z poprzednich warsztatów kulinarnych mEATing:
|
|
Warsztat poprowadzi:
Dawid Furmanek - pomysłodawca i właściciel mEATing - warsztaty kulinarne, łowca smaków podróżniczych. Właściciel i szef kuchni w Bistro Pazłotko w Lublinie (Najlepszy Debiut Restaurant Week edycja jesienna 2019 r., najlepsza restauracja 2019 roku wg bloga Czy Smakuje). Dawid doświadczenie kulinarne zdobywał także w kilku lubelskich restauracjach, ale stawia na nieustanne samodoskonalenie się. W jego warsztatach uczestniczą zarówno amatorzy jak i kucharze z profesjonalnych restauracji. Dwukrotnie członek komisji Programu Miejsca Inspiracji w Lublinie (Urząd Miasta Lublin), które za zadanie ma wyłonienie inspirujących miejsc w Lublinie (hoteli, restauracji, kawiarni). Także dwukrotnie przewodniczący jury w konkursie Gotuj z Kurierem Lubelskim. Ambasador pierwszego edycji Lublin Restaurant Week. Je, gotuje, pisze, analizuje i czasami recenzuje - prowadzi autorskiego bloga kulinarnego RightBehindTheKitchen.blogspot.com, który znalazł się w rankingu 10 najlepszych blogów kulinarnych Gazety Wyborczej. Z wykształcenia pedagog i absolwent studiów podyplomowych z psychologii komunikacji społecznej, trener, coach biznesu. Doradza restauracjom, tworzy koncepcje oraz opracowuje graficzne projekty menu restauracji.
|
Zobacz zdjęcia z poprzednich warsztatów kulinarnych mEATing:
|
|
Warsztat poprowadzi:
Dawid Furmanek - pomysłodawca i właściciel mEATing - warsztaty kulinarne, łowca smaków podróżniczych. Właściciel i szef kuchni w Bistro Pazłotko w Lublinie (Najlepszy Debiut Restaurant Week edycja jesienna 2019 r., najlepsza restauracja 2019 roku wg bloga Czy Smakuje). Dawid doświadczenie kulinarne zdobywał także w kilku lubelskich restauracjach, ale stawia na nieustanne samodoskonalenie się. W jego warsztatach uczestniczą zarówno amatorzy jak i kucharze z profesjonalnych restauracji. Dwukrotnie członek komisji Programu Miejsca Inspiracji w Lublinie (Urząd Miasta Lublin), które za zadanie ma wyłonienie inspirujących miejsc w Lublinie (hoteli, restauracji, kawiarni). Także dwukrotnie przewodniczący jury w konkursie Gotuj z Kurierem Lubelskim. Ambasador pierwszego edycji Lublin Restaurant Week. Je, gotuje, pisze, analizuje i czasami recenzuje - prowadzi autorskiego bloga kulinarnego RightBehindTheKitchen.blogspot.com, który znalazł się w rankingu 10 najlepszych blogów kulinarnych Gazety Wyborczej. Z wykształcenia pedagog i absolwent studiów podyplomowych z psychologii komunikacji społecznej, trener, coach biznesu. Doradza restauracjom, tworzy koncepcje oraz opracowuje graficzne projekty menu restauracji.
|
Zobacz zdjęcia z poprzednich warsztatów kulinarnych mEATing:
|