Na tym warsztacie nauczysz się jak poradzić sobie z wołowiną. Na początek zrobimy pieczony stek z antrykotu z sosem demi glace. Kolejną potrawą przygotowaną przez Ciebie będzie stek z rostbeffu w glazurze z whisky oraz warzywne muffinki. Prowadzący wtajemniczy Ciebie w trudną sztukę smażenia steków oraz ich glazurowania. Potem przeniesiemy się do Meksyku aby przyrządzić klasyczną potrawę zwaną enchilladas - z wołowiną, fasolą z guacamole oraz salsą. Zakończymy warsztat pysznym deserem - naleśnikami crepes suzette.
Zainteresował Cię ten warsztat?
Zbierz grupę znajomych, przyjaciół i skontaktuj się z nami. Przygotujemy specjalnie dla Was właśnie taki warsztat w dogonym miejscu i czasie!
Data: 17 stycznia 2015
Godzina rozpoczęcia: 10:00 Czas trwania: ok. 4 godziny
Miejsce: Do ustalenia
Cena: 219 zł