mEATing - warsztaty kulinarne
mEATing FacebookmEATing Facebook
mEATing InstagrammEATing Instagram
© 2018 m-EAT-ing.pl wykonanie eball
Warsztaty i pokazy kulinarne|Lubelskie|Ryby owoce morza|Studio kulinarne w Lublinie|Imprezy integracyjne dla firm instytucji publicznych|Kuchnia włoska restauracje|Dawid Furmanek bloger mEATing

Podwodne smaki: śledzie, mule, kalmary, ośmiorniczki

Warsztaty odbyły się: 18 marca 2017
Na tych warsztatach poczujesz zapach owoców morza i ryb, z których przygotujesz:
  • śledzie zapiekane z ziołami i rodzynkami
  • mule w sosie winnym z pomidorami koktajlowymi
  • kalmary nadziewane warzywami oraz bakaliami
  • ośmiorniczki w sosie pomidorowym z kaparami i peperoncino
Ponadto dowiesz się jak kupować owoce morza - na co zwracać uwagę aby kupić produkt dobrej jakości. Informacje na temat owoców morza, sprawdzonych przepisów i patentów uzyskasz z pierwszej ręki od rodowitego Włocha - szefa Restauracji Rzymskiej Aventino (warsztat prowadzony w języku polskim).
 
Sprawdź galerię zdjęć z poprzednich warsztatów na temat owoców morza:
 

Cena: 179 zł - do końca lutego, 199 zł - od 1 marca / Uwaga: brak wolnych miejsc
 

Dlaczego warto wziąć udział w warsztacie kulinarnym?

  • będziesz pracować na indywidualnym stanowisku
  • wszystkie przepisy będziesz mógł odtworzyć bez problemu w swoim domu
  • jeśli nie dasz rady wszystkie zjeść, co przygotujesz, będziesz mógł zabrać jedzenie na wynos
  • poznasz tricki i techniki kulinarne, dzięki którym rozwiniesz swój talent kulinarny
  • zapoznasz się być może z produktami, o ktorych wcześniej tylko słyszałeś
  • spotkasz ludzi podobnych do siebie - smakoszy, milośnikow dobrego jedzenia i gotowania

Liczba miejsc na warsztacie ograniczona.
 
Patrizio Bolognesi - Aventino - Lublin - warsztaty i pokazy kulinarne mEATing - Studio kulinarne w Lublinie

Warsztat poprowadzi:

Patrizio Bolognesi - kucharz, Rzymianin z krwi i kości. Pasję gotowania zaszczepiła u niego babcia. Swoje 20-letnie doświadczenie zdobywał w restauracjach we Włoszech, Wielkiej Brytanii i Francji, co pozwoliło mu otworzyć własną restaurację Aventino w centrum Starego Miasta w Lublinie. W swojej pracy preferuje tradycyjne dania kuchni włoskiej przygotowane na bazie oryginalnych, wysokiej jakości produktów. Specjalizuje się w rybach i skorupiakach.

 
Zainteresował Cię ten warsztat?
Zbierz grupę znajomych, przyjaciół i skontaktuj się z nami. Przygotujemy specjalnie dla Was właśnie taki warsztat w dogonym miejscu i czasie! 
 
Voucher / karta podarunkowa
Brakuje Ci pomysłu na prezent? Voucher na ten warsztat będzie idealny dla osób, które lubią spędzać czas w kuchni, chcą poznawać nowe smaki, techniki kulinarne. W celu wykupienia vouchera skontaktuj się z nami.
 
Posiadasz już voucher?
Poinformuj nas o tym pisząc wiadomość na kontakt@m-EAT-ing.pl - uzyskasz szczegółowe informacje jak go wykorzystać.
 
 
Data: 18 marca 2017 Godzina rozpoczęcia: 09:00 Czas trwania: ok. 4 godziny Miejsce: Lublin Cena: 199 zł