Na tych warsztatach zrobisz nietypową potrawę - danie, którego nie znajdziesz w naszych restauracjach - tagliatelle nadziewane cielęciną z masłem i szałwią. Nauczysz się przyrządzać prawdziwe, świeże pierożki ravioli nadziewane dorszem z sosem na bazie pomidorów i białego wina. W trakcie naszego spotkania znajdzie się także czas na przygotowanie cannelloni nadziewane ricottą i szpinakiem pod sosem beszamelem. Przygotujesz również tortellini alle verdure con formaggio affumicato - warzywne tortellini z wędzonym serem. A na koniec przepyszny deser znany na całym świecie - panna cotta.
Zainteresował Cię ten warsztat?
Zbierz grupę znajomych, przyjaciół i skontaktuj się z nami. Przygotujemy specjalnie dla Was właśnie taki warsztat w dogonym miejscu i czasie!
Data: 10 stycznia 2015
Godzina rozpoczęcia: 10:00 Czas trwania: ok. 4 godziny
Miejsce: Do ustalenia
Cena: 199 zł