mEATing - warsztaty kulinarne
mEATing FacebookmEATing Facebook
mEATing InstagrammEATing Instagram
© 2024 m-EAT-ing.pl wykonanie eball
owoce morza ryby sklep lubelskie warsztaty kulinarne mEATing Lublin dla dorosłych dla dzieci gotowanie kurs kuchnia gastronomia szkolenia przetargi

Ryby: śledź, dorsz, łosoś

Warsztaty odbyły się: 31 stycznia 2015
Temat warsztatów skierowany do miłośników ryb. Na zajęciach przygotujesz śledzie zapiekane z ziołami i rodzynkami. Zrobisz filety z dorsza z oliwkami, pomidorami, czosnkiem, ziołami oraz białym winem - merluzzo alla mediterranea. Przyrządzisz także łososia w panierce pistacjowej z sezamem i ziołami na kremie z białej fasoli oraz zielony makaron tagliattelle mimosa z kuleczkami z dorsza i szafranu.
 
Zainteresował Cię ten warsztat?
Zbierz grupę znajomych, przyjaciół i skontaktuj się z nami. Przygotujemy specjalnie dla Was właśnie taki warsztat w dogodnym miejscu i czasie! 
Data: 31 stycznia 2015 Godzina rozpoczęcia: 10:00 Czas trwania: ok. 4 godziny Miejsce: Do ustalenia Cena: 199 zł