Po raz kolejny nasz ekspert poprowadzi dla Was warsztaty kulinarne, których tematem przewodnim będzie kuchnia wschodnia. Nauczysz się robić rozmaite pierogi i placki. Dowiesz się jak przygotować doskonałe ciasto do tych nietypowych pyszności. W trakcie warsztatów zrobisz gotowane na parze manty kozackie nadziewane karkówką i słoniną. Następnie przyrządzisz pielmieni – pierogi z mięsnym farszem, znane z kuchni rosyjskiej ale także i ukraińskiej. Kolejną potrawą będą pyszne smażone pierogi z Krymu - czebureki, nadziane wieprzowiną i cebulą. Wspólne gotowanie zakończymy przygotowaniem placków z kiszonej kapusty z łososiem z koperkowym dressingiem i paprykowym kawiorem.
Zainteresował Cię ten warsztat?
Zbierz grupę znajomych, przyjaciół i skontaktuj się z nami. Przygotujemy specjalnie dla Was właśnie taki warsztat w dogonym miejscu i czasie!
Data: 9 listopada 2014
Godzina rozpoczęcia: 10:00 Czas trwania: ok. 4 godziny
Miejsce: Do ustalenia
Cena: 180 zł