Mamy dla Ciebie deserową ucztę. Tych słodkości nie dostaniesz z łatwością w każdej cukierni. W trakcie warsztatów przygotujesz mnóstwo malutkich ptysi zwanych Bigne – te cudeńka wypełnia się pysznym kremem waniliowym. Kolejnym deserem będą Profiteroles al Cioccolato – wykąpane w czekoladzie mini pączki. Następnie przeniesiemy się do hiszpańskich smaków i przygotujemy kolejną klasykę wśród deserów – Crema Catalana – słodycz prosto z Katalonii. Zakończymy nasze warsztaty przygotowaniem słodko-kwaśnego deseru zwanego Key Lime Pie – deser, który przygotowują nawet dzieci w amerykańskiej wersji Master Chef Junior. Będzie pysznie-deserowo!
Zainteresował Cię ten warsztat?
Zbierz grupę znajomych, przyjaciół i skontaktuj się z nami. Przygotujemy specjalnie dla Was właśnie taki warsztat w dogonym miejscu i czasie!
Data: 25 stycznia 2015
Godzina rozpoczęcia: 10:00 Czas trwania: ok. 4 godziny
Miejsce: Do ustalenia
Cena: 229 zł