Kolejny warsztat prowadzony przez znanego Wam dobrze Piotra Huszcza. Tym razem tematem przewodnim będą potrawy nowoczesnej kuchni polskiej. Nie zabraknie na nich nowinek i trików szefa kuchni, które urozmaicą Twoje codzienne gotowanie.
Na początek przygotujesz pieczoną pierś kaczki podawaną z szarlotką z kiszonej kapusty. Kolejną potrawą będzie pieczone udko z kaczki w sosie kurkowym z duszonym w maśle topinamburem. Przyrządzisz soczystą polędwiczkę wieprzową na musie z buraka z kawiorem balsamicznym i emulsją z rozmarynu. Na deser zrobisz chałwę z marchewki i kardamonu z prażonymi orzechami z miętową pianką.
Zainteresował Cię ten warsztat?
Zbierz grupę znajomych, przyjaciół i skontaktuj się z nami. Przygotujemy specjalnie dla Was właśnie taki warsztat w dogodnym miejscu i czasie!
Data: 30 listopada 2009
Godzina rozpoczęcia: 00:00 Czas trwania: ok. 4 godziny
Miejsce: Do ustalenia
Cena: 199 zł